Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | Terrasana |
---|---|
Artikelnummer: | tersa/pinda |
EAN-code: | 8713576100303 |
TerraSana Pindakaas: gezond broodbeleg en notenpasta met veel smaak TerraSana weet wat lekker eten is. Ben je op zoek naar gezond broodbeleg of een alternatief voor je favoriete smeerpasta? Dan heeft TerraSana deze heerlijke, smeuïge, crunchy pindakaas voor je. Uitsluitend gemaakt van pure biologische pinda's, verder niets! De ene pinda is de andere niet. De pindavariant die TerraSana gebruikt voor deze biologische pindakaas zorgt voor een mooie, volle smaak en een bijzondere consistentie. De kleine stukjes pinda zorgen voor een crunchy bite. Deze pindakaas is puur, biologisch en huisgemaakt. Als je hem een tijdje in de kast laat staan, kan er een laagje olie op komen. Dit is het natuurlijke vet van de pinda's dat komt bovendrijven. Niets mis mee, gewoon even roeren. De crunchy pindakaas is lekker op brood, beschuit of crackers, maar gebruik je ook als basis voor pindasaus, pindasoep, pindakoekjes of bananenbrood. Deze notenpasta past prima in een vegetarische of veganistische eetwijze. Probeer ook de andere Terrasana notenpasta's! Recept: Zoete pindakaasfudge van kikkererwten Deze fudge is een beetje onconventioneel, maar echt verrassend lekker! De combinatie van noten, kikkererwten en zoet maakt dit tot een lekkere snack die je elk moment even uit de vriezer kunt halen. Natuurlijk kun je variëren met onze andere 15 soorten notenpasta. Aantal: 16 blokjes Bereidingstijd: < 15 minuten Ingrediënten: - 220 g kikkererwten, gekookt- 80 g pindakaas crunchy of fijn- 10 ml kokosolie- 75 g ahornsiroop graad C- 1/2 tl vanillepoeder- snufje Khoisan zout- 60 g pinda's of noten naar keuze Bereiding:- Doe alle ingrediënten, behalve de pinda's of noten, in de blender en maal in zo'n 5 minuten helemaal fijn.- Hak de pinda's of noten grof, doe ze bij het mengsel en pulseer kort, zodat ze goed verdeeld zijn.- Doe een laagje bakpapier in een vierkant plastic bakje, bakblik of schaaltje.- Doe daar het mengsel in en zet het 1-2 uur in de vriezer.- Snijd het dan in kleine vierkantjes en zet de fudge terug in de vriezer. Dit is de perfecte plek om de fudge te bewaren. Haal de fudge een uurtje voor consumptie uit de vriezer.